Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea refuză invitaţia lui Iohannis de a merge la parada de 1 Decembrie: Nu o accept, nu cred în ea

Liviu Dragnea refuză invitaţia lui Iohannis de a merge la parada de 1 Decembrie: Nu o accept, nu cred în ea

Liviu Dragnea refuză invitaţia lui Iohannis de a merge la parada de 1 Decembrie: Nu o accept, nu cred în ea
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    23 Noi 2017   •   16:04

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că nu va accepta invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis de a asista la parada militară de Ziua Naţională, precizând că nu crede în invitaţia şefului statului.

Întrebat de presă dacă va accepta invitaţia lansată de preşedinte de a participa la ceremoniile de 1 Decembrie, Dragnea a spus: ”Nu accept invitaţia domnului Iohannis, pentru că nu cred în ea”.

În schimb, liderul PSD a spus că va merge, probabil, undeva în ţară.

”O să merg la paradă. Undeva, în ţară... O să discutăm la partid şi o să vedem care este cel mai bun lucru”, a precizat Liviu Dragnea.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, anunţa, luni, că nu primise invitaţia din partea Administraţiei Prezidenţiale pentru a participa la parada şi recepţia organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie, iar în cazul în care o va primi, nu îi va da curs

Președintele Klaus Iohannis i-a invitat pe Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu la recepția de la Cotroceni de anul acesta, dar și la parada de 1 Decembrie.

În urmă cu un an, președintele Iohannis a refuzat să îi invite pe cei doi la parada oficială, pe motiv că au probleme penale.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea parada Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close