Antena 3 CNN Politică Orban: Sunt solidar cu Oprescu, pentru că nu a îngroşat rândurile culegătorilor de scame

Orban: Sunt solidar cu Oprescu, pentru că nu a îngroşat rândurile culegătorilor de scame

Orban: Sunt solidar cu Oprescu, pentru că nu a îngroşat rândurile culegătorilor de scame
24 Apr 2008   •   17:46

Lupta pentru Primăria Capitalei scoate la vedere tăişul strategiilor construite de principalii candidaţi. Aflat într-un mare impas, din cauza deciziei BEM de respingere a candidaturii sale, Sorin Oprescu se vede pus în stand-by, cel puţin până la formularea unui recurs. Dar fostul social-democrat nu este singur. Alături de el estenimeni altul decât Ludovic Orban, candidatul PNL la fotoliul de edil şef al Capitalei. „Sunt solidar cu Sorin Oprescu, deşi este un contracandidat, pentru că are un stil foarte asemănător cu stilul meu politic: niciodată nu a îngroşat rândurile iesmenilor şi culegătorilor de scame de pe hainele şefilor”, a declarat liberalul.

Invitat la Ordinea Zilei, pe Antena 3, Orban a explicat că o problemă asemănătoare cu a lui Oprescu a avut şi el, în 2005. Ar fi vrut să candideze la primăria Capitalei, dar favorit atunci a fost Adriean Videanu. „Printr-un simulacru de selecţie internă, nu mi s-a permis să candidez, în favoarea lui Videanu”, a precizat liberalul.

Aşa că din experienţa pe care o are, Orban i-a transmis chiar şi câteva sugestii rivalului său politic. „ Ai foarte mulţi adversari când eşti independent şi probabil că în locul lui m-aş fi dus cu 100.000 de semnături. Ar fi trebuit să fie mult mai atent cu astfel de chestiuni, pentru că şi la primărie trebuie să fii extrem de atent la toate semnăturile şi documentele”, a încheiat Orban.

Antena3.ro

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close