Antena 3 CNN Politică Parlamentarii şi candidaţii la alegerile locale şi-au luat vacanţă

Parlamentarii şi candidaţii la alegerile locale şi-au luat vacanţă

Parlamentarii şi candidaţii la alegerile locale şi-au luat vacanţă
30 Apr 2008   •   22:14

În capitală, pe holurile Parlamentului a bătut vântul. Parlamentarii, mulţi dintre ei şi candidaţi la alegerile locale, şi-au luat vacanţă. Din cele peste 15 comisii senatoriale, doar cea Juridică a lucrat. Cei care se pregăteau de campanie au fost însă mai harnici. Senatorul PDL Radu Berceanu a venit doar ca să-şi filmeze clipul electoral.

La Senat, în comisia juridică, la ora 10.00 erau doar Norica Nicolai şi Doru Ioan Tărăcilă. Cu greu şi-au făcut apariţia şi ceilalţi membri ai comisiei, aceştia fiind singurii care au lucrat după vacanţa de Paşte. După alte câteva avize, cei din comisia juridică au plecat acasă. Cei 11 membri ai comisiei de politică externă nici nu veniseră la serviciu.

Nici cei 11 membri ai comsiei de buget finanţe nu au fost de găsit. Activitate era însă în faţa Senatului unde munceau de zor cei care şi-au dat acum două săptămâni demisia din Senat.

Este vorba despre Radu Berceanu - fost senator PD-L şi candidat la fotoliul de şef al Consiliului Judeţean Dolj. Liderul PD-L îşi filma, pe scările Senatului, clipul de campanie.

Antena 3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close