Antena 3 CNN Politică Ponta, după întâlnirea putere-opoziţie: Nu ne-am înţeles pe nimic

Ponta, după întâlnirea putere-opoziţie: Nu ne-am înţeles pe nimic

Ponta, după întâlnirea putere-opoziţie: Nu ne-am înţeles pe nimic
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    18 Ian 2012   •   14:40

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, după întâlnirea dintre putere şi opoziţie, că, din păcate, nu s-a ajuns la niciun rezultat pozitiv şi nu s-au înţeles pe nimic.

"Nu am progresat", a spus Ponta, care a precizat că reprezentanţii USL au prezentat doleanţa românilor de înlocuire a actualului Guvern cu unul de tehnocraţi care să organizeze alegeri anticipate şi, totodată, s-a cerut înlocuirea ministrului Traian Igaş, dar nu s-a primit niciun rãspuns.

Totodată, Ponta, lider USL, a spus că opoziţia a cerut renunţarea la comasarea alegerilor parlamentare şi locale.

Opoziţia a propus o comisie comună putere-opoziţie în vederea organizării de anticipate, pentru alegerea unui Parlament cu mai puţini parlamentari, votaţi uninominal.

Preşedintele PSD a spus că la întâlnire nu s-a ajuns la niciun rezultat pozitiv, iar opoziţia şi puterea nu s-au înţeles "pe nimic".

Anterior, surse participante la discuţii au declarat că premierul a acceptat, la întâlnirea cu opoziţia, doar organizarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, potrivit Mediafax.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a anunţat, miercuri, că săptămâna viitoare va fi convocată o sesiune extraordinară a Parlamentului.

 



×
Subiecte în articol: Victor Ponta putere opozitie intelegere
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close