Antena 3 CNN Politică Randament electoral: 116 voturi pentru EBA după donarea ?scaunului electric? într-un sat gorjean

Randament electoral: 116 voturi pentru EBA după donarea ?scaunului electric? într-un sat gorjean

Randament electoral: 116 voturi pentru EBA după donarea ?scaunului electric? într-un sat gorjean
Sursa foto: Elena Bãsescu
10 Iun 2009   •   16:00

Elena Băsescu a obţinut 36% din voturi în localitatea gorjeană unde a donat la începutul campaniei electorale un scaun acţionat electric unui bătrân. Chiar dacă s-a umplut de ridcol atunci, afirmând că a venit în satul Valea Mare pentru a dona un "scaun electric", din partea mamei sale, acţiunea caritabilă a adus mezinei preşedintelui 113 de voturi în respctiva loclitate.

Dealtfel, Elena Băsescu a reuşit să obţină, pe toată comuna Runcu, un procent de aproape 16%, iar la nivelul judeţului Gorj scorul a fost de 4,17%, remarcă Mediafax.

La începutul lunii martie, căminul de bătrâni a fost vizitat şi de soţia şefului statului, Maria Băsescu, căreia un bătrân i-a cerut un scaun acţionat electric, pentru a-i uşura deplasarea.

Primarul localităţii, liberalul Adrian Câmpeanu, crede că vizita făcută de Elena Băsescu la căminul de bătrâni a influenţat opţiunile electorale ale alegătorilor.

"Având în vedere că a venit în vizită la noi în comună şi dumneai şi mama dumneaei, că au manifestat grijă şi interes faţă de problemele bătrânilor din Centrul de Îngrijire, eu cred că se poate găsi o explicaţie pentru numărul acesta mare de voturi", a explicat primarul liberal, citat de
Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close