Antena 3 Politică Reacția lui George Maior, acuzat de PSD că plănuiește eliminarea lui Dragnea

Reacția lui George Maior, acuzat de PSD că plănuiește eliminarea lui Dragnea

de S.T.    |    22 Sep 2017   •   19:03
Reacția lui George Maior, acuzat de PSD că plănuiește eliminarea lui Dragnea
Sursa foto: Foto: Agerpres

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a declarat, vineri, că îşi rezervă dreptul de a-şi apăra reputaţia faţă de folosirea „abuzivă” a numelui său „în cadrul acestei avalanşe de minciuni, ştiri false şi intoxicări iresponsabile şi ilegale”.

Reacţia lui Maior vine după ce secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a arătat vineri că ambasadorul român la Washington coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea, în contextul punerii sub acuzare de către DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh.

„Referitor la campania absolut iraţională prin care numele meu este implicat în dispute politice interne, doresc să precizez că întreaga mea activitate este concentrată pe promovarea intereselor naţionale ale României în relaţia cu Statele Unite ale Americii, principalul nostru partener strategic. Nu mă interesează nicio funcţie publică sau politică şi am un singur scop - acela de a-mi reprezenta ţara cu demnitate şi eficienţă din poziţia de ambasador al României la Washington DC. Îmi rezerv dreptul de a-mi apăra reputaţia faţă de folosirea abuzivă a numelui meu în cadrul acestei avalanşe de minciuni, ştiri false şi intoxicări iresponsabile şi ilegale”, susţine George Maior, într-un comunicat transmis Agerpres.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close