Antena 3 Politică Traian Băsescu: Am fost informat că sunt suspect de spălare de bani. În același dosar s-a dat NUP

Traian Băsescu: Am fost informat că sunt suspect de spălare de bani. În același dosar s-a dat NUP

de M.Z.    |    20 Apr 2016   •   10:15
Traian Băsescu: Am fost informat că sunt suspect de spălare de bani. În același dosar s-a dat NUP
Sursa foto: Foto: Agerpres

Fostul președinte Traian Băsescu a spus miercuri că a fost informat că este suspect pentru spălare de bani în formă continuată și precizează că, ”în acelaşi dosar, prin REZOLUŢIA din 25 iunie 2012 a PICCJ s-a dispus neînceperea urmăririi penale”.

De asemenea, președintele PMP precizează că nu a fost încă citat la Parchet.

”Printr-o adresă a PICCJ am fost informat că sunt suspect pentru spălare de bani în formă continuată legat de achiziţia unui teren şi a unei case în anii 2000 şi respectiv 2002, urmare a unei reclamaţii făcută de domnul Ciuvică.

Pentru corectă informare aduc la cunoştinţă că în acelaşi dosar, prin REZOLUŢIA din 25 iunie 2012 a PICCJ s-a dispus neînceperea urmăririi penale.

Acest dosar a fost redeschis în 2015 la solicitarea PICCJ.

Pentru moment nu am fost citat la PICCJ. Cu certitudine, imediat ce voi fi citat mă voi prezenta în faţa procurorului de caz”, a scris, miercuri, Traian Băsescu pe Facebook.

Fostul președinte Traian Băsescu este urmărit penal pentru spălare de bani în dosarul terenului din Aleea Privighetorilor, cumpărat de la omul de afaceri Costel Căşuneanu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close