Antena 3 CNN Politică Sabin Cutaş va candida la europarlamentare din partea Partidului Conservator

Sabin Cutaş va candida la europarlamentare din partea Partidului Conservator

Sabin Cutaş va candida la europarlamentare din partea Partidului Conservator
Sursa foto: Sabin Cutas
04 Apr 2009   •   10:41

Conservatorii au decis cu cine merg la Parlamentul European. După o şedinţă a Consiliului de onoare, liderii din Partidul Conservator l-au desemnat pentru locul opt, eligibil, pe Sabin Cutaş. Decizia vine după ce PSD nu a fost de acord ca pe lista comună a Alianţei să fie Codruţ Şereş, secretarul general al conservatorilor.

Dan Voiculescu, preşedintele fondator PC atribuie refuzul PSD cu privire la desemnarea lui Codruţ Sereş pe lista europarlamentară ca fiind o decizie politică, venită de la colegii din Alianţă. Cu toate acestea, liderul conservator garantează că nu există nicio dispută internă pe tema propunerilor pentru europarlamentare.

Iniţial, conservatorii analizau două variante pentru scrutinul din 7 iunie: Daniela Popa, preşedintele partidului şi Codruţ Şereş, secretarul general. Varianta finală este acum, Sabin Cutaş, considerat de preşedintele fondator PC, Dan Voiculescu, un politician cu experienţă care va reprezenta echilibrat şi corect problemele României în dezbaterile europene.

Dan Voiculescu e hotarât ca priorităţile conservatorilor, legate de categoriile sociale vulnerabile şi de clasa de mijloc să ramâna neschimbate.

Antena 3

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close