Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Băsescu e disperat? Pierde Bucureştiul şi apoi ţara?

Sinteza Zilei: Băsescu e disperat? Pierde Bucureştiul şi apoi ţara?

Sinteza Zilei: Băsescu e disperat? Pierde Bucureştiul şi apoi ţara?
19 Mai 2008   •   22:52

Ion Cristoiu, invitatul permanent al emisiunii Sinteza Zilei a spus, luni seară, că "preşedintele Traian Băsescu este inconştient" pentru că "a transformat o acţiune democratică menită să încurajeze credinţa omului simplu că trăim într-o democratie, într-o şmecherie." Afirmaţia analistului a fost făcută în contextul în care Traian Băsescu a declarat că data de 19 mai va fi "Ziua porţilor deschise", "o zi a românilor care pentru prima dată au întors o decizie a Parlamentului, venită de la politicieni".

Ion Cristoiu a continuat apreciind că "anul trecut nu a fost vorba de nicio înfrângere a demisiei. Poporului i s-a propus de către Parlament, demiterea lui Traian Băsescu, nu Parlamentul a decis demiterea, el doar a propus poporului acest lucru."

"Ziua porţilor deschise este o operaţiune de rutină din lumea civilizată, pe care a practicat-o şi fostul preşedinte Ion Iliescu", a spus Ion Cristoiu.

"Traian Băsescu vine şi, cu ajutorul postului de televiziune al lui Vântu, îmi prezintă numărul mare de vizitatori drept o expresie a bătăliei preşedintelui cu Parlamentul. A prezenta numărul acesta mare de vizitatori, drept o manifestare reuşită a bataliei cu Parlamentul, este o incoştienţă", a precizat analistul Ion Cristoiu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close