Antena 3 CNN Politică Stolojan: În toate ministerele se fac cheltuieli de publicitate, trebuie să se dea dovadă de reţinere

Stolojan: În toate ministerele se fac cheltuieli de publicitate, trebuie să se dea dovadă de reţinere

Stolojan: În toate ministerele se fac cheltuieli de publicitate, trebuie să se dea dovadă de reţinere
Sursa foto: stolojan
17 Aug 2009   •   14:10

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat că aproape în toate ministerele se fac cheltuieli de promovare, arătând că, într-o perioadă de criză, când se pierd locuri de muncă, toată lumea trebuie să dea dovadă de reţinere în privinţa cheltuielilor, mai ales a celor "de tip festivist".

"Într-o perioadă de criză , în care trebuie să disponibilizezi oameni, unii oameni îşi pierd salariile, alţii îşi pierd parte din salarii, toată lumea trebuie să dea dovadă de reţinere în fel de fel de cheltuieli care se fac, mai ales cheltuielile acestea de tip festivist, cu fel de fel de festivaluri şi aşa mai departe", a declarat Stolojan, duminică, pentru Mediafax.

El a menţionat că referirea sa nu este doar la ministerul Turismului şi ministerul Tineretului.

"În toate ministerele sau aproape toate se fac cheltuieli de publicitate la care oamenii se uită şi îşi pun întrebarea: ŤDomnule, pentru salarii sau pentru alte cheltuieli absolut necesare nu sunt bani, în schimb, pentru asemenea festivităţi suntť".

Prim-vicepreşdintele PDL a precizat că s-a referit la aceste lucruri nu neapărat acum, ci dintotdeauna, spunând celor din Guvern că, într-un an de criză şi mai ales de descreştere economică, trebuie făcute economii absolut peste tot.

"Guvernul va trebui să se încadreze cu stricteţe în parametrii rediscutaţi cu Comisia Europenă şi FMI, pentru că, dacă nu respectăm acest acord, nu este bine pentru România. Redresarea României trece prin respectarea acestui acord renegociat şi care este foarte strict", a mai spus Stolojan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: lider PDL
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close