Antena 3 CNN Politică Surse: Sorina Pintea nu renunţă la candidatura de la Primăria Baia Mare

Surse: Sorina Pintea nu renunţă la candidatura de la Primăria Baia Mare

Fostul ministru PSD al Sănătății, Sorina Pintea, a hotărât să candideze în continuare pentru Primăria Baia Mare, după perioada plină prin care a trecut. Social-democrații sunt alături de ea și o susțin.

Surse: Sorina Pintea nu renunţă la candidatura de la Primăria Baia Mare
de M.Z.    |    07 Mar 2020   •   22:59

Abia eliberată din Arestul Capitalei, Sorina Pintea nu renunță la candidatură şi ea va anunța acest lucru în câteva săptămâni, potrivit unor surse citate de capital.ro.

”Sorina are forța de a-l bate pe Cătălin Cherecheș. Este foarte respectată și apreciată în oraș. A făcut din spital o bijuterie. (...) Faza asta cu arestarea a întărit-o și a convins-o să candideze. A văzut și faptul că are susținerea băimărenilor”, declară surse din PSD.

Sursa citată mai spune și că, chiar dacă a fost suspendată din PSD, Sorina Pintea va fi în continuare susținută de social-democrați. Așadar, Pintea va candida independent la alegerile locale, susținută de PSD-ALDE.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă

Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Subiectul a fost dezbătut sâmbătă, la emisiunea Se întâmplă în România, de la Antena 3.

Surse: Sorina Pintea nu renunţă la candidatura de la Primăria Baia Mare

×
Subiecte în articol: Sorina Pintea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close