Antena 3 Politică Ungureanu: Îi voi contacta pe liderii USL pentru a-i ruga să semneze protocolul privind tratatul

Ungureanu: Îi voi contacta pe liderii USL pentru a-i ruga să semneze protocolul privind tratatul

de M.Z.    |    15 Feb 2012   •   16:08
Ungureanu: Îi voi contacta pe liderii USL pentru a-i ruga să semneze protocolul privind tratatul
Sursa foto: Foto: Intact Images

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Parlament, după ce liderii formaţiunilor din coaliţie au semnat protocolul de susţinere a Tratatului de stabilitate în UE, că atunci când ajunge la Guvern îi va contacta pe liderii USL pentru a-i ruga să semneze şi ei documentul, informează Mediafax.

"Eu sper să fie semnat de preşedinţii tuturor partidelor parlamentare, asta înseamnă şi PSD, şi PNL şi PC. Chiar am de gând, în momentul în care am să ajung înapoi la Guvern, să îi contactez pe cei trei lideri şi să-i rog să facă acest lucru", a spus Ungureanu.

Premierul a precizat că nu va întârzia să aducă acest Tratat în Guvern, pentru a trece prin Guvern şi a-l trimite apoi spre Parlament, pentru ratificare.

Liderii coaliţiei de guvernare au semnat, miercuri, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Parlamentului, un protocol politic referitor la ratificarea de către România a tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi guvernanţa în cadrul Uniunii Economice şi Monetare. 

Citeşte şi Emil Boc: Tratatul privind stabilitatea în UE asigură sănătatea bugetului ţării.

Iliescu despre Tratatul fiscal: De ce graba? Cât pricepe Băsescu?

Kelemen Hunor: Tratatul privind stabilitatea fiscală asigură un echilibru bugetar

Gabriel Oprea: Tratatul privind stabilitatea fiscală are în UNPR un puternic aliatAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close