Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga: Nu sunt sărac, nu mă plâng

Vasile Blaga: Nu sunt sărac, nu mă plâng

Vasile Blaga: Nu sunt sărac, nu mă plâng
23 Apr 2008   •   20:07

Vasile Blaga este pregătit să conducă Primăria Capitalei: are o agendă proprie, proiectele sunt deja începute, în parte, de colegul său de partid Adriean Videanu, iar averea o are dinainte, aşa că nu se va lăcomi. O spune chiar candidatul PDL la Primărie, care a recunoscut, la emisiunea Ştirea Zilei: "Nu sunt sărac, nu mă plâng, dar mi-am trecut totul pe declaraţia de avere?. După lansarea candidaturii sale, presa a scris despre Vasile Blaga ca despre cel mai bogat politician din cursa pentru Primărie.

?Buldogul?, cum l-au numit colegii de partid, şi-a asumat tot ce a fost publicat şi a comentat, scurt: ?Nu mă plâng, trebuie să îţi asumi astfel de discuţii, dacă eşti politician". "Eu nu ştiu să cumpăr decât la preţul pieţei. Putea să nici nu se ştie preţurile, dar am fost corect şi am spus exact cât am dat pe el", a clarificat democrat-liberalul.

O problemă importantă cu care Blaga ar trebui să se confrunte, din poziţia de edil al Bucureştiului, ar fi cea a traficului. ?Am o abordare integrată a patru elemente, care rezolvă problema traficului: dezvoltarea în continuare a infrastructurii rutiere, un management corect al traficului, construirea de parcări şi dezvoltarea transportului în comun?.

Blaga a vorbit şi despre construirea unei rute alternative la tranzitarea Bucureştiului şi realizarea unor pasaje supra şi subterane. ?Vom închide inelul principal în aprilie, în 4 ani vom realiza 4 pasaje subterane: Berceni, Mihai Bravu, Piaţa Iancului şi Răzoare. Vom realiza diametrala nord-sud?, a continuat democrat-liberalul.

Deşi principalele atacuri ale contracandidaţilor se bazează pe lipsa lui de experienţă în ale Bucureştiului şi ale administraţiei, Blaga le-a răspuns clar. ?Eu am fost prefect când eram şi preşedinte de consiliu general. Îmi place Bucureştiul, la fel ca şi bucureştenii?. Iar referitor la starea în care Traian Băsescu şi apoi Adriean Videanu au lăsat Capitala, Blaga susţine că cei doi ?au dus Bucureştiul pe calea cea bună?. ?Îmi asum tot ceu au făcut, bun sau rău?, a încheiat el.

În ceea ce priveşte atacurile ce se anunţă între candidaţi în această campanie, democrat-liberalul a declarat că nu doreşte o campanie murdară. "Ludovic Orban are multe puncte de vedere vizavi de ceilalţi contracandidaţi. Principala mea grijă este nu să mă raportez la ceilalţi candidaţi, ci la oferta mea pentru bucureşteni. Am atuurile mele şi am de prezentat lucruri concrete oamenilor", a susţinut el.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close