Antena 3 CNN Politică Virgil Măgureanu, fost şef SRI: "Arestarea lui Cornel Şerban este numai vârful aisbergului"

Virgil Măgureanu, fost şef SRI: "Arestarea lui Cornel Şerban este numai vârful aisbergului"

Virgil Măgureanu, fost şef SRI: "Arestarea lui Cornel Şerban este numai vârful aisbergului"
Sursa foto: virgil magureanu
25 Mar 2009   •   23:23

Scandalul provocat de arestarea unui cap din serviciile secrete, adică a lui Cornel Şerban şeful demisionar al DGIPI, este numai vârful aisbergului, avertizează fostul director al SRI, Virgil Măgureanu. Într-un interviu pentru revista Q Magazine, Măgureanu susţine că, în perioada următoare, vor urma evenimente pe care le numeşte "greu de imaginat".

Fostul şef al SRI spune că printre persoanele care vor fi arestate în perioada următoare se vor număra politicieni din mai multe partide, dar şi personalităţi din alte domenii.
Acţiunile sunt parte dintr-un plan pregătit în urmă cu câteva luni, căruia i s-a dat startul oficial, acum.

"Indirect, putem vorbi de un substrat electoral al acestor acţiuni, există şi o influenţă din partea crizei economice, dar, una peste alta, era firesc să se ajungă aici. Nu pot să ofer mai multe amănunte, pot să spun doar că se pregăteşte o închidere a cercului, o formulă pe care o vor întelege doar anumite persoane", a precizat Măgureanu.

Fostul şef al SRI speră că lucrurile vor fi duse până la capăt şi nu vor degenera într-un spectacol ieftin, de sunet şi imagine, pe placul unei anumite persoane importante în statul român.

Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close