Antena 3 CNN RO 3.0 Universitatea Politehnică îşi propune să devină cel mai mare centru de educaţie şi cercetare din sud estul României

Universitatea Politehnică îşi propune să devină cel mai mare centru de educaţie şi cercetare din sud estul României

Universităţile româneşti se pregătesc pentru viitor. Marile centre universitare din ţară au pus la punct proiecte impresionante pentru dezvoltarea tinerilor din ziua de azi. 

Universitatea Politehnică îşi propune să devină cel mai mare centru de educaţie şi cercetare din sud estul României
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2023   •   15:59

Studenţii au şansa să înveţe despre tehnologiile actuale care schimbă lumea, dar şi să lucreze alături de specialiştii din domeniu, încă din primii ani de facultate. Proiectele au fost prezentate în detaliu în cadrul conferinţei RO 3.0 - Viziunea Viitorului. 

Universitatea Politehnică din Bucureşti îşi propune să devină cel mai mare centru de educaţie şi cercetare din sud estul României. 

Acest lucru este posibil datorită parteneriatelor pe care universitatea le are cu marile companii care vor asigura buna dezvoltare a studenţilor.

De asemenea, universităţile din ţară se adaptează vremurilor pe care le trăim, când inteligenţa artifială a devenit tot mai folosită în diferite domenii şi, ca atare, trebuie înţeleasă. 

Este motivul pentru care Universitatea Ştiinţele Vieţii Regele Mihai I din Timişoara a introdus o serie nouă de cursuri. 

Universitatea Ştiinţele Vieţii Regele Mihai I din Timişoara a reuşit de asemenea să atragă studenţi din afara ţării, tineri care în viitor îşi vor face o carieră în ţara noastră.

Planurile de viitor ale universităţilor româneşti au fost prezentate la Conferinţa de lansare a platformei  RO 3.0 - Viziunea Viitorului care va reuni soluțiile pentru România următorilor ani.

×
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close