Antena 3 CNN Show Rapperul american A$AP Rocky, iubitul Rihannei, judecat pentru că și-a împușcat un prieten

Rapperul american A$AP Rocky, iubitul Rihannei, judecat pentru că și-a împușcat un prieten

Rapperul american A$AP Rocky, iubitul Rihannei, urmează să fie judecat pentru că și-a împușcat un fost prieten, cu care a fondat colectivul de hip-hop de la care și-a luat porecla.

Rapperul american A$AP Rocky, iubitul Rihannei, judecat pentru că și-a împușcat un prieten
Sursa foto: Instagram/ A$AP Rocky
de Georgiana Adam    |    21 Noi 2023   •   22:52

A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, este acuzat că a îndreptat și a tras cu o armă spre Terell Ephron în urmă cu doi ani, provocându-i răni ușoare.

Rapperul în vârstă de 35 de ani, care are doi copii cu cântăreața Rihanna, a pledat nevinovat.

Terell Ephron, membru fondator al colectivului A$AP, l-a acuzat pe rapper că a tras mai multe focuri de armă spre el în timpul unei altercaţii nocturne, care a avut loc în urmă cu câțiva ani, pe străzile din Hollywood, rănindu-l uşor la mână, notează People.

Citește și: Divorț la Hollywood! "Blonda de la Drept" se desparte de soțul ei, după zece ani de căsnicie | Anunțul făcut de actriță

El ar putea primi până la nouă ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Săptămâna trecută a avut loc o audiere preliminară, unde Ephron, cunoscut sub numele A$AP Relli, a explicat că a pus capăt prieteniei cu A$AP Rocky. Acesta spune că A$AP Rocky i-a uitat pe ceilalţi membri ai colectivului pe care l-au fondat împreună la New York în 2008, pe când erau în liceu.

Mai mult decât atât, iubitul Rihannei nu şi-a respectat promisiunile făcute partenerilor săi din copilărie, iar asta a dus la crearea unor tensiuni între A$AP Relli și A$AP Rocky.

Într-o noapte, cei doi s-au întâlnit în faţa unui hotel din Hollywood, iar lucrurile au degenerat. A$AP Rocky a scos o armă pe care a îndreptat-o spre pieptul lui, spunând: ”Te omor acum!”.

A$AP Relli l-a urmărit pe prietenul său, l-a insultat, iar în cele din urmă, acesta s-a întors în cele din urmă şi a tras asupra lui.

×
Subiecte în articol: A$AP Relli rihanna A$AP Rocky
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close