Antena 3 CNN Show Ce operație estetică a făcut Brigitte, în secret! Ilie Năstase a spus totul în direct!

Ce operație estetică a făcut Brigitte, în secret! Ilie Năstase a spus totul în direct!

Ce operație estetică a făcut Brigitte, în secret! Ilie Năstase a spus totul în direct!
15 Mar 2018   •   14:31

În aceastã searã, de la ora 20.00, la Antena 1, secretele soției lui Ilie Năstase, Brigitte, vor fi dezvăluite chiar de fiica acesteia, Sara (10 ani), într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”.

Cu acest prilej, aflăm că Brigitte Năstase citește Biblia în fiecare dimineață, că îi place să mănânce pufarine și că deține câte o casă în fiecare oraș în care are afaceri în desfășurare. “Îmi iau câte o casă pe unde am câte un business, la București, Timișoara, la mare. Și mai vreau una la Monte Carlo”, spune aceasta, sub privirile soțului, celebrul tenismen Ilie Năstase, prezent în public.

De altfel, Sara nu este singura care va da din casă, la “Aici eu sunt vedeta”, în ceea ce o privește pe mama sa. Însuși Ilie Năstase va spune că soția sa a făcut o operație estetică despre care nu se știe.

Ce operație a făcut Brigitte, telespectatorii Antenei 1 vor afla chiar de la Ilie Năstase,  în aceastã searã, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase direct
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close