Antena 3 CNN Show Cum arăta, în tinerețe, celebrul Celentano din Las Fierbinți? Este de nerecunoscut!

Cum arăta, în tinerețe, celebrul Celentano din Las Fierbinți? Este de nerecunoscut!

Adrian Văncică, actorul care i-a dat viață celebrul Celentano din serialul Las Fierbinți difuzat de Pro TV, a avut o viață care ar putea deveni oricând scenariul unui film.

Cum arăta, în tinerețe, celebrul Celentano din Las Fierbinți? Este de nerecunoscut!
Sursa foto: Facebook / Adrian Vancica
de Laura Dinu    |    13 Iul 2020   •   14:12

Trecutul actorului în vârstă de 42 de ani, nu a fost unul deloc ușor. Acesta a lucrat o bună perioadă peste hotare pentru a-și câștiga existența. La doar 25 de ani, acesta muncea în Coreea de Sud. 

Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile.

Actorul povestește că lucra într-un parc de distracţii foarte mare, potrivit playtech.ro.

”Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro.

Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România”, povestește Văncică. 

De aproape 10 ani, Văncică interpretează rolul celebrului bețiv Celentano. Însă, în tinerețe, povestește că era un romantic incurabil. 

”Eram Pardaillan. Eram de-ăsta, salvam lumea! Doamne! Cal n-aveam, dar în rest, le aveam pe toate!”, spune Adrian Văncica pentru carticusuflet.ro. 

×
Subiecte în articol: adrian vancica
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close