Antena 3 CNN Show Dezvăluire-șoc despre noul mariaj al lui Ilie Năstase: "Mi-a spus că-mi oferă divorţul, doar să îi împlinesc o singură dorinţă!"

Dezvăluire-șoc despre noul mariaj al lui Ilie Năstase: "Mi-a spus că-mi oferă divorţul, doar să îi împlinesc o singură dorinţă!"

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit religios la doar câteva zile după ce partenera fostului mare sportiv depusese actele de divorț și toată lumea se gândea că nu mai există șanse de împăcare.

Dezvăluire-șoc despre noul mariaj al lui Ilie Năstase: "Mi-a spus că-mi oferă divorţul, doar să îi împlinesc o singură dorinţă!"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    17 Iun 2020   •   23:10

Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu Techirghiol, într-un cadru restrâns, alături de familie și apropiați.

"Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele.

Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile", a spus Ioana Simion.

"Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț. Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat", a declarat, la rândul său, Ilie Năstase.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Ioana Simion

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close