Antena 3 CNN Show Dragobetele Un berbec și o căprioară își vor uni destinele de Sfântul Valentin

Un berbec și o căprioară își vor uni destinele de Sfântul Valentin

Un berbec și o căprioară își vor uni destinele de Sfântul Valentin
Sursa foto: Foto: chinasmack.com
de N.B.    |    07 Feb 2012   •   14:12

O grădină zoologică din orașul chinez Kunmig, din provincia sud-vestică Yunnan, va fi decorul unei nunți inedite. Conform China News Service, un berbec și o căprioară s-au îndrăgostit și vor fi cununați, uniunea atrăgând interesul și binecuvântarea multor persoane.

Berbecul Changmao și căprioara Chunzi au fost descoperiți împreună în noiembrie și  grădina zoologică a postat imagini pe un site de microblogging.

Postarea a stârnit rapid reacții. În timp ce unii zoologi contestă afecțiunea dintre cele două animale, majoritatea oamenilor susțin relația și cer ca cei doi ”îndrăgostiți” să fie lăsați să trăiască împreună.

Îngrijitorii au încercat să îi despartă pe cei doi, Changmao având alți copii de care terbuie să se îngrijească. Animalele au opus rezistență despărțirii și chiar s-au manifestat violent față de animalele alături de care au fost puse.

Persistența ciudatului cuplu i-a impresionat pe îngrijitori, care i-au mutat înapoi împreună și au planificat nunta. Pe 14 februarie, un ”perete” simbolic va fi pus între cei doi, așa cum este obiceiul, iar mirele va trebui să treacă prin acesta pentru a-și vedea mireasa. Ei vor fi conduși către o arcadă pe care va fi inscripționat ”Da” și vor mânca un morcov împreună pentru a le simboliza uniunea.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close