Antena 3 CNN Show Detaliul ignorat de Florin Salam la cununia religioasă. ÎPS Teodosie nu îi recunoaște căsătoria cu Roxana Dobre

Detaliul ignorat de Florin Salam la cununia religioasă. ÎPS Teodosie nu îi recunoaște căsătoria cu Roxana Dobre

Celebrul manelist Florin Salam s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. După opt ani de relație, timp în care i-a dăruit şi trei copii, Roxana Dobre i-a devenit oficial soție într-un cadru deosebit, la malul mării.

Detaliul ignorat de Florin Salam la cununia religioasă. ÎPS Teodosie nu îi recunoaște căsătoria cu Roxana Dobre
de Gabriel Dano    |    02 Iun 2022   •   20:49

Evenimentul a avut loc pe o plajă din Mamaia Nord, iar petrecerea într-un club exclusivist din zona de fiţe a stațiunii. Deși cei doi au visat să îşi unească destinele în Dubai, în 2020, pandemia, dar mai ales decesului fratelui lui Florin Salam le-a stricat planurile.

Acum însă Florin Salam și Roxana şi-au văzut visul îndeplinit într-un decor idilic, pe plaja din Mamaia. Totuși, fericirea lor este acum umbrită de o veste total neașteptată. Cununia lor religioasă nu este nerecunoscută de Biserică.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Înalt Preasfințitul Teodosie ar decis să nu le dea binecuvântarea celor doi pentru nuntă, iar asta deoarece cununia religioasă a fost făcută în ziua de miercuri, fiind considerată zi de post.

Mai mult de atât, deși pe invitație scria unde se va oficializa cununia religioasă, de fapt aceasta a avut loc într-o altă biserică, a unui fost preot, eliminat din BOR și care și-ar fi construit singur o biserică, potrivit surselor Antena Stars.

Așa că acum cununia religioasă a celor doi nu ar fi recunoscută de Biserica Ortodoxă Română.

Mireasa s-a ocupat până la cel mai mic detaliu de organizarea nunții. Cea mai fericită zi din viața lor s-a desfăşurat pe plajă a avut şi un dress cod obligatoriu. Toată lumea a trebuit să fie îmbrăcată în alb. Nu se știe încă ce costuri a avut Florin Salam pentru această nuntă fastuoasă, dar putem bănui că nu s-a uitat la bani.

Petrecerea s-a desfăşurat într-un local exclusivist din stațiunea Mamaia Nord, iar printre cei care au cântat la nuntă s-a aflat un alt celebru manelist, Tzancă Uraganul.

×
Subiecte în articol: Florin Salam Roxana Dobre
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close