Antena 3 CNN Show Ce n-a văzut Bănia! Lia Olguţa Vasilescu anunţă Festivalul IntenCity în 26-28 august. Luis Fonsi şi Paris Hilton vin la Craiova

Ce n-a văzut Bănia! Lia Olguţa Vasilescu anunţă Festivalul IntenCity în 26-28 august. Luis Fonsi şi Paris Hilton vin la Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, anunţă Festivalul IntenCity din Craiova. "Este pentru toate vârstele, între 26-28 august", a spus primarul Craiovei la Antena 3.

Ce n-a văzut Bănia! Lia Olguţa Vasilescu anunţă Festivalul IntenCity în 26-28 august. Luis Fonsi şi Paris Hilton vin la Craiova
Sursa foto: bilete.ro
de Silvia Preda    |    05 Aug 2022   •   22:29

Vreau să vă spun că în acea perioadă sunt două mari festivaluri care au loc în Craiova, a precizat primarul Lia Olguţa Vasilescu.

"Este vorba de Festivalul de păpuşi, care este al doilea cel mai important din Uniunea Europeană și care se desfășoară în fiecare an la Craiova, cu parade ale păpuşilor între 4 și 8 metri înălțime.

Bineînțeles că și anul acesta va avea loc parada păpușilor, dar se va desfășura chiar în timpul Festivalului IntenCity, care debutează anul acesta.

Este un festival foarte important pentru că se adresează tuturor vârstelor și tuturor gusturilor", a spus Lia Olguţa Vasilescu, vineri seară, la Antena 3.

Paris Hilton vine la Festivalul IntenCity din Craiova în 26-28 august

Festivalul IntenCity, la prima ediție, aduce la Craiova pe lângă cei mai importanți DJ, nume de succes din muzica latino precum Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar și formații sau artiști care au făcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche.

Şi Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seara DJ-ilor. Vedeta internațională s-a apucat de curând de muzică şi e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate.

Festivalul va avea loc pe stadionul Ion Oblemenco.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close