Antena 3 CNN Show Showbiz Cameron Diaz şi Keanu Reeves, nouă poveste de dragoste la Hollywood?

Cameron Diaz şi Keanu Reeves, nouă poveste de dragoste la Hollywood?

Cameron Diaz şi Keanu Reeves, nouă poveste de dragoste la Hollywood?
Sursa foto: Cameron Diaz
21 Aug 2009   •   10:41

Cameron Diaz şi Keanu Reeves au fost suprinşi în timpul unei întâlniri romantice. Cei doi au cinat la un restaurant retras din Los Angeles, iar apoi au fost la un cinematograf din apropiere unde au stat câteva ore bune.

Potrivit surselor The Sun, actorii se purtau ca şi când ar fi fost îndrăgostiţi şi s-au distrat de minune. ?Cameron încerca să mănânce dintr-o înghiţitură un întreg hamburger şi făcea glume pe seama gurii ei mari, în timp ce Keanu râdea cu poftă?, a povestit sursa publicaţiei.

Cameron Diaz, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai sexy actiţe din SUA. Vedeta pare să-i învârte pe degete pe colegii ei de la Hollywood. Luna trecută, ea s-a întâlnit cu Jude Law si cu Leonardo Dicaprio. Cameron a început o relaţie şi cu Jason Lewis.

Keanu Reeves nu se lasă nic el mai prejos. El a fost văzut de curand cu Trinny Woodall. În vârstă de 44 de ani, Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajului Neo din trilogia "Matrix". În urmă cu trei ani, în ianuarie 2005, actorul a fost recompensat cu propria stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: poveste de dragoste
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close