Antena 3 CNN Show Showbiz Câștigător America's Got Talent: Laura Bretan. Premieră 100% românească

Câștigător America's Got Talent: Laura Bretan. Premieră 100% românească

Câștigător America's Got Talent: Laura Bretan. Premieră 100% românească
10 Sep 2016   •   10:16

LAURA BRETAN AMERICA'S GOT TALENT FINALĂ. Laura Bretan, câștigătoarea 'Românii au talent', se află la un pas de marele premiu de la 'America's Got Talent'. Marți, 13 septembrie 2016, are loc MAREA FINALĂ AMERICA'S GOT TALENT. Vom avea o zi magică, o zi de emoție, o zi cu multe surprize, scrie DCnews.ro.

Toți cei 10 concurenți de la AMERICA'S GOT TALENT merită să câștige finala, dar doar unul dintre ei pleacă acasă cu marele premiu. Laura Bretan ar putea câștiga 'America's Got Talent'. Ar fi fantastic ca toți românii care locuiesc în SUA să o voteze și astfel am putea avea parte de o premieră.

LAURA BRETAN AMERICA'S GOT TALENT FINALĂ. După sute de ore de audiții, avem finaliștii de la 'America's Got Talent': Jon Dorenbos, Viktor Kee, Sofie Dossi, Laura Bretan, Linkin' Bridge, The Clairvoyants, Brian Justin Crum, Sal Valentinetti, Grace VanderWaal și Tape Face.

LAURA BRETAN AMERICA'S GOT TALENT FINALĂ. Laura Bretan, eleva de 14 ani care a impresionat cu vocea sa de soprană la 'Românii au talent', face acum furori și în SUA, la 'America's Got Talent'.

LAURA BRETAN AMERICA'S GOT TALENT FINALĂ. Laura Bretan, adolescenta de 14 ani de origine română s-a calificat în finala show-ului de televiziune "America's Got Talent" după o interpretare emoţionantă în semifinală: A cântat o piesă dedicată bunicului său, "Pie Jesu", despre care a spus că este "una dintre preferatele lui". Laura Bretan a cântat cu ochii în lacrimi în primele apariţii live în competiţia difuzată de NBC.

LAURA BRETAN AMERICA'S GOT TALENT FINALĂ. După performanţa din semifinale, Simon Cowell nu a putut vorbi deoarece publicul nu se opre din aplaudat.

LAURA BRETAN AMERICA'S GOT TALENT FINALĂ. "Laura, cred că aceasta a fost cea mia bună performanţa vocală din competiţie. Dacă nu intri în finală, înseamnă că e ceva în neregulă cu show-ul". Heidi Klum i-a spus Laurei că a atins toate notele înalte cu frumoasa ei voce.

Marea Finală va avea loc joia viitoare.

Mai mult, pe DCnews.ro.

 

×
Parteneri
Motivul pentru care verișorul Raisei ar fi ucis-o pe fetița de doi ani
x close