Antena 3 CNN Show Showbiz Charlize Theron suferă de tulburare obsesiv compulsivă

Charlize Theron suferă de tulburare obsesiv compulsivă

Charlize Theron suferă de tulburare obsesiv compulsivă
30 Iun 2011   •   17:22

Charlize Theron a recunoscut că suferă de tulburare obsesiv compulsivă, actriţa spunând că nu poate să se comporte normal dacă locuinţa sa nu este curată şi ordonată.

În emisiunea “Piers Morgan Tonight”, difuzată pe CNN, Theron a povestit că din cauza bolii de care suferă, ea trebuie să verifice fiecare colţ şi sertar al unei case noi înainte să se mute, mai ales atunci când închiriază locuinţe pe perioada filmărilor. “Am o problemă cu lucrurile ascunse, mi-e foarte greu. Mai ales dacă închiriez o casă şi lucrez la un film, trebuie să ştiu ce se află în toate dulapurile. Sunt atât de patetică. Primul lucru pe care îl fac este să inspectez fiecare dulap şi sertar şi apoi trebuie să pun lucrurile acolo unde cred că trebuie să fie, astfel încât să am acces la ele”, a declarat actriţa.

Charlize Theron a câştigat un Premiu Oscar pentru rolul din „Monstrul” (2004), ea devenind cunoscută şi din producţiile „Noiembrie dulce” (2004), „Cu capul în nori” (2004), „Aeron Flux” (2005) şi „Hancock” (2009).
 

×
Subiecte în articol: cnn
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close