Antena 3 CNN Show Showbiz Depeche Mode şi-a mai anulat trei concerte în Europa. Fanii români încă mai speră să îi vadă anul acesta

Depeche Mode şi-a mai anulat trei concerte în Europa. Fanii români încă mai speră să îi vadă anul acesta

Depeche Mode şi-a mai anulat trei concerte în Europa. Fanii români încă mai speră să îi vadă anul acesta
Sursa foto: Depeche Mode
20 Mai 2009   •   23:32

Depeche Mode şi-a mai anulat trei concerte în Europa, după ce, săptămâna trecută, britanicii au spus pas la alte şase, printre care şi cel de la Bucureşti.

Cel mai bun semn că românii îşi doreau să vină la acest concert s-a putut vedea miercuri, când foarte puţini s-au dus să-şi ia banii înapoi pe bilete. Dar, cum organizatorii de la Bucureşti spuneau că Depeche ar putea veni aici în iulie sau septembrie, este de înţeles.

Cert este că pe site-ul oficial Depeche Mode s-a anunţat că alte trei concerte din Europa au fost anulate. Polonia, Letonia şi Lituania.

Acum o săptămână, solistul Dave Gahan a fost internat de urgenţă într-un spital din Atena, suferind, se pare, de gastroenterită. Circula însă zvonul că solistul ar fi avut, de fapt, un preinfarct.

Zvonul se bazează pe antecedentele medicale ale lui Dave. În 1993, solistul a facut infarct pe scenă şi după numai trei ani, inima lui s-a oprit pentru 2 minute, din cauza unei supradoze de heroină.

Observator

×
Subiecte în articol: Depeche Mode Europa
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close