Antena 3 Show Showbiz Ioana spune adevărul despre starea lui Ion Dichiseanu: "Vreau să știu ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis"

Ioana spune adevărul despre starea lui Ion Dichiseanu: "Vreau să știu ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis"

de Maria Zărnescu    |    25 Apr 2021   •   12:27
Ioana spune adevărul despre starea lui Ion Dichiseanu: "Vreau să știu ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis"
Sursa foto: Facebook / Ioana Dichiseanu

Ioana Dichiseanu a dezvăluit, la Antena 3, cum se simte tatăl ei și mai ales de la ce au pornit problemele de sănătate care îl țin la pat pe Ion Dichiseanu de trei luni.

Familia artistului este disperată. Fiica lui, Ioana, a postat un mesaj pe rețelele sociale prin care le cere oamenilor să se roage pentru sănătatea tatălui ei.

"În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata.

Sunt zile bune, zile mai puțin bune, dar important este că e într-o stare stabilă și ne rugăm la Dumnezeu ca recuperarea să fie cât mai rapidă.

Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori", spune Ioana Dischiseanu.

Ioana Dichiseanu: Vreau să văd dacă pot să dovedesc că a fost malpraxis

Fiica artistului spune că erorile unor medici ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său.

"S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (...) aș vrea să nu las lucrurile așa", a dezvăluit Ioana Dichiseanu, la Antena 3.

Întrebată dacă crede că a fost vorba despre malpraxis, fiica lui Ion Dichiseanu a precizat:

"Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis. (...) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (...) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (...) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare", explică Ioana Dichiseanu.

×
Subiecte în articol: Ioana Dichiseanu Ion Dischiseanu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close