Antena 3 CNN Show Showbiz Kevin Costner, la Arad. Actorul ar putea cânta la Festivalul Internaţional de Film

Kevin Costner, la Arad. Actorul ar putea cânta la Festivalul Internaţional de Film

Kevin Costner, la Arad. Actorul ar putea cânta la Festivalul Internaţional de Film
27 Aug 2009   •   18:05

Kevin Costner s-a dedicat, în ultima perioadă, unei noi pasiuni: muzica. Celebrul actor ar putea veni la Arad în calitate de cântăreţ. El ar putea participa alături de trupa sa, Modern West , la Festivalul Internaţional de Film de la Arad pentru a susţine un concert, informează Mediafax.

Celebrul protagonist al filmului Bodyguard ar putea cânta în România pe data de 3 octombrie, la Ştrandul Neptun din Arad. Pentru moment, însă, ştirea nu a fost confirmată oficial, susţine Cornelia Paloş, preşedintele festivalului.

Kevin Costner este un împătimit al muzicii country. Actorul a mărturisit că visează să cânte de mai bine de 20 de ani. El a lansat primul album din cariera de cântăreţ, în luna noiembrie a anului trecut, alături de trupa Modern West.

Kevin Costner a devenit cunoscut datorită unor producţii precum: "Dansând cu lupii", din 1990, "The Bodyguard" (1992)", "O lume perfectă" (1993), "Campionul" (1996) şi "Poştaşul/ The Postman" (1997).

Festivalul Internaţional de Film s-a mutat anul acesta, de la Bucureşti la Arad. În seara de deschidere a festivalului vor concerta Emir Kusturica şi No Smoking Orchestra.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close