Antena 3 CNN Show Showbiz Miron Cozma şi Marinela Niţu s-au căsătorit la Braşov

Miron Cozma şi Marinela Niţu s-au căsătorit la Braşov

 Miron Cozma şi Marinela Niţu s-au căsătorit la Braşov
14 Feb 2011   •   14:43

Fostul miner Miron Cozma s-a căsătorit, sâmbătă, cu Marinela Niţu, cu care a avut o relaţie încă din 1998, timp de câţiva ani. Ceremonia a avut loc la Braşov, într-un cadru restrâns, informează Mediafax.

Preotul Aurelian Reit, care a oficiat căsătoria la biserica "Sfânta Treime", spune că a fost impresionat de faptul că pe toată durata ceremoniei cei doi miri au ţinut în mână o fotografie cu părinţii lui Miron Cozma, care sunt decedaţi.

"A fost o cununie frumoasă, simplă. Au avut câţiva invitaţi. Noi am văzut-o ca pe o cununie obişnuită, nu ca una de vedete. Lucrul care m-a impresionat  foarte mult a fost că amândoi erau foarte emoţionaţi şi pe tot parcursul ceremoniei au ţinut în mână o fotografie cu părinţii lui, care au decedat. Asta mi s-a părut foarte frumos şi sensibil. Ea a şi plâns. Avea o rochie albă, frumoasă", a declarat preotul paroh Aurelian Reit, pentru sursa citată.

Miron Cozma şi cântareaţa Marinela Niţu s-au cunoscut în 1998. În februarie 2001, fostul lider al minerilor declara că Marinela Niţu este femeia pe care orice bărbat ar vrea să o aibă ca soţie şi că, de cînd a cunoscut-o, în 1998, a rămas pentru el cea mai mare dragoste.

În mai 2009 însă, Miron Cozma s-a căsătorit cu avocata Monica Ionescu, care l-a reprezentat în procesul mineriadelor. După un an şi câteva luni, cei doi au divorţat.

×
Subiecte în articol: Miron Cozma casatorie Brașov
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close