Antena 3 CNN Show Showbiz Oana şi Mărioara Zăvoranu sunt din nou la cuţite

Oana şi Mărioara Zăvoranu sunt din nou la cuţite

Oana şi Mărioara Zăvoranu sunt din nou la cuţite
Sursa foto: Foto: Videonews
25 Mai 2011   •   19:22

Liniştea de dinaintea furtunii - asta a fost luna care s-a scurs de la împăcarea Oanei Zăvoranu cu mama sa. Scandalul a reizbucnit marţi seară, când Mărioara a aflat că prim-procurorul Parchetului Bucureşti va redeschide dosarul moştenirii lăsate de tatăl Oanei. Pentru prima dată în şapte ani, un magistrat crede că fiica ar putea avea dreptate.

"Se vede că nu mai e de vină nici Pepe, nu mai e de vină nimeni, ci numai şi numai ea. Îmi pare rău că am crescut şi am ţinut la piept o viperă!", a spus mama Oanei.

Toată supărarea vine de la procesul pe care cele două îl au pentru avere.

"Eu recursul l-am făcut înainte de împăcarea cu mama mea", a spus Oana.

Mama însă tot n-o crede. "Nu s-a sesizat niciun procuror. Este o nouă plângere a Oanei, plângere penală. Este un fel de recurs. Dacă vrei cu adevărat să-ţi bagi o mamă în pământ îi faci şocuri din astea, îi faci şocuri electrice şi aşa o poţi moşteni mai repede! E singura concluzie pe care am tras-o", spune Mărioara Zăvoranu.

Şi furia ei nu s-a oprit aici! "Ne-am împăcat pentru scurtă vreme, atâta vreme cât a avut nevoie de nişte bani să-i dau", a completat mama Oanei.

"Fără să îi cer, cred că aşa, mai mult sau mai puţin, mi-a dat 3.500 până în 4.000 de euro. Ceea ce se întâmplă acum este voia lui Dumnezeu! Mama mea este mama mea! O iubesc foarte mult aşa cum mă iubeşte şi ea pe mine", a spus Oana.
 
Cu toate astea, mama Mărioara a fost de neînduplecat.


×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu proces bani mostenire recurs
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close