Cuplu surpriză în showbiz! Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. s-au logodit, la doar câteva luni de relație

de Redacția    |    23 Iul 2020   •   11:25
Cuplu surpriză în showbiz! Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. s-au logodit, la doar câteva luni de relație

Tenismena Sora Cîrstea, în vârstă de 30 de ani, are o relație de dragoste cu Ion Ion Țiriac, în vârstă de 43 de ani, fiul miliardarului Ion Țiriac, președinte al Federației Române de Tenis.

Ion Ion Țiriac a început să fie văzut des în compania Soranei Cîrstea la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de fosta lui soție, Ileana Lazariuc.

Relația dintre cei doi pare că a avansat foarte rapid, iar la doar câteva luni de la divorțul fiului miliardarului, Sorana ar fi primit deja inelul de logodnă, potrivit unor surse.

“Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Decizia de a forma o familie nu este una luată în grabă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au spus niște apropiați ai celor doi, potrivit impact.ro.

Viața personală a celor doi îndrăgostiți

Sorana Cîrstea a mai avut o relație cu columbianul Santiago Giraldo timp de trei ani, din 2014 până în 2017. Giraldo e tenismen profesionist, aflat pe locul 295 în topul ATP.

Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc au avut o relație de 17 ani. S-au cunoscut în 2002 și între ei a fost dragoste la prima vedere, dar s-au căsătorit abia în 2009. Cu un an înainte de a se căsători au devenit părinți, iar acum au împreună doi băieți: pe Alexandru (11 ani) şi pe Nicholas Noah (10 ani). 

Ion Țiriac Jr. a mai fost căsătorit și cu Maria Marinescu, însă căsnicia lor nu a durat mai mult de trei luni.
 

Parteneri
x close