Antena 3 CNN Show Topul mașinilor de lux preferate de maneliști. Adi Minune şi Florin Salam sunt unii dintre impătiţii autoturismelor scumpe

Topul mașinilor de lux preferate de maneliști. Adi Minune şi Florin Salam sunt unii dintre impătiţii autoturismelor scumpe

Lamborghini, Ferrari, Rolls Royce sunt doar cateva dintre modelele de maşini de lux preferate de interpreţii de manele. Adi Minune şi Florin Salam sunt unii dintre impătimiții autoturismelor scumpe, dar vine tare din urmă noua generație de maneliști cu și mai multe mașini și mai scumpe și mai puternice.

Topul mașinilor de lux preferate de maneliști. Adi Minune şi Florin Salam sunt unii dintre impătiţii autoturismelor scumpe
de Georgiana Murgilă    |    18 Iul 2021   •   17:35

Vă invităm să urmăriţi topul celor mai cu dare de mână dintre cântăreţii de muzică de petrecere când vine vorba de maşinile lor.

Adi Minune e cunoscut ca fiind un impatimit al masinilor scumpe. Acesta dă sute de mii de euro pe bolizi. 
Rupe gura târgului cu autoturisme precum: Ferrari, Lamborghini sau Mercedes. 

Florin Salam nu se lasă mai prejos când vine vorba de maşinile din garajul său. Acesta deţine autoturisme precum Rolls Royce Phantom, Audi R8 Spider, Range Rover Sport. 

Vine tare din urmă și noua generație de interpreți de manele

Tzancă Uraganul, pe numele lui din buletin, Andrei Velcu, atrage atenţia pe străzi cu Lamborghini, Mercedes, Rolld Royce  sau BMW. 

De asemenea, Tzancă a făcut şi o nouă achiziţie de curând. Un Ferrari impresionant pe care l-a testat şi pentru care a bătut palma cu vechiul proprietar. 

Un alt interpret de manele, cunoscut ca Raffaelo, are mână largă când vine vorba de maşini. 

Iar după ce le cumpără, acesta le vopseşte în auriu. Astfel, ia ochii tuturor pe străzile Capitalei.

×
Subiecte în articol: Adi Minune Florin Salam masini lux
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close