Antena 3 CNN Sport A riscat şi a câştigat. Atleta Alina Rotaru Kottmann, performanţă pentru România după 14 ani: "Unul dintre cele mai tari concursuri"

A riscat şi a câştigat. Atleta Alina Rotaru Kottmann, performanţă pentru România după 14 ani: "Unul dintre cele mai tari concursuri"

Alina Rotaru Kottmann a adus prima medalie pentru România după 14 ani, bronz la săritura în lungime, la Campionatele Mondiale de Atletism de la Budapesta.

de Violeta Moroianu    |    25 Aug 2023   •   12:46

În exclusivitate pentru Antena 3 CNN, Alina a făcut primele declaraţii, într-o discuţie cu Violeta Moroianu, după performanţa reuşită.

"Este o bucurie imensă. Sunt foarte fericită pentru această realizare, nu am cuvinte.", a spus atleta.

La ultima sa încercare, Alina a sărit 6,88 metri. 

"În final m-am simţit foarte bine. Cea de-a doua săritură mi-a dat foarte multă încredere în mine, acei 6, 72 metri, la care am avut foarte multe resurse la prag şi în săritură. Acea săritură mi-a spus: Alina, tu astăzi poţi să sari peste 6 metri 80.

A fost un concurs foarte foarte greu, toate am fost foarte apropiate. Unul dintre cele mai tari concursuri care au fost în istoria Campionatelor Mondiale.", a declarat sportiva Alina Rotaru Kottmann, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN. 

 

×
Subiecte în articol: Alina Rotaru atleta performanta medalie
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close