Antena 3 CNN Sport Bărcile lotului național paralimpic, cu care s-a concurat la Rio de Janiero, au fost furate

Bărcile lotului național paralimpic, cu care s-a concurat la Rio de Janiero, au fost furate

Kaiace speciale de paracanoe, bărci de 5,2 metri, au fost furate lotului național paralimpic. Cu aceste bărci, Iulian Șerban a fost de 5 ori campion european si de 4 ori campion mondial, acesta decedând pe 6 ianuarie.

Bărcile lotului național paralimpic, cu care s-a concurat la Rio de Janiero, au fost furate
de Mia Lungu    |    19 Apr 2021   •   19:15

Mihaela Lulea, copropietară la terenul de pe care au fost furate, este campioană europeană și de 5 ori medaliată cu argint și de 5 ori medaliată cu bronz la Mondiale. Cu aceste bărci, Iulian Șerban a fost de 5 ori campion european si de 4 ori campion mondial, acesta decedând pe 6 ianuarie, portivit prosport.ro.

„Eu nu mă aflu în localitate. Am fost doar informată de dispariția acestor bărci. Cu aceste bărci s-a concurat la Rio.

Nu știu dacă la cum se mișcă lucrurile va fi găsit făptașul. Valoarea ambelor ambarcațiuni se ridica la 8000 de euro. Ne-am dori ca politia sa deschidă cât mai curând o ancheta pe marginea acestui furt.

Exista camere de supraveghere pe drumul principal. Dacă ar fi cineva interesat sa descopere hotul ar lua acele camere sa verifice înregistrările. Dar politia susține ca nu exista astfel de camere”, a declarat Mihaela Lulea pentru Prosport.

Mihaela Lulea (40 de ani) a suferit amputarea piciorului drept după ce la vârsta de 12 ani a fost victima atacului unei ursoaice, la Grădina Zoologică din Timişoara. Lulea practică para-canoe din 2006 şi este multimedaliată în competiţiile internaţionale.

La Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro au participat peste 4.300 de sportivi din peste 160 de ţări, România fiind reprezentată atunci de 12 sportivi care au adus medalii.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close