Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Sir Alex Ferguson crede că SUA se vor califica în runda secundă a CM 2010

Sir Alex Ferguson crede că SUA se vor califica în runda secundă a CM 2010

Sir Alex Ferguson crede că SUA se vor califica în runda secundă a CM 2010
19 Mai 2010   •   14:27


Managerul echipei Manchester United a declarat că Statele Unite ale Americii vor avea un meci dificil cu Anglia lui Fabio Capello în debutul CM 2010, dar crede că americanii pot să îşi arate adevărata valoare în meciurile cu Slovenia şi Algeria şi să se califice în faza eliminatorie a competiţiei.

"Este un meci dificil pentru ei la începutul competiţiei, pentru că Anglia este foarte, foarte motivată sub conducerea lui Capello, care este un antrenor excelent. Dacă pot supravieţui după acel meci, cred că se vor califica mai departe", a declarat Ferguson.

Acesta l-a lăudat şi pe Landon Donovan, care a petrecut o parte a sezonului trecut la Everton, sub formă de împrumut, precum şi pe Clint Dempsey, mijlocaşul lui Fulham. "Au dovedit ce pot la precedentele turnee. Cu Donovan şi Dempsey au un plus de experienţă, nu cred că vor fi măguliţi de atmosfera şi importanţa unei Cupe Mondiale. Donovan este absolut impresionant, iar Dempsey a avut un sezon bun în Anglia în acest an", a mai spus tehnicianul, citat de CNN.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Alex Ferguson CM2010
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close