Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ajax, spre 16-imile Cupei UEFA, după ce Zilina şi Slavia Praga s-au încurcat reciproc

Ajax, spre 16-imile Cupei UEFA, după ce Zilina şi Slavia Praga s-au încurcat reciproc

Ajax, spre 16-imile Cupei UEFA, după ce Zilina şi Slavia Praga s-au încurcat reciproc
28 Noi 2008   •   01:10

Ajax Amsterdam a obţinut o victorie la limită în deplasarea de la Hamburg, în timp ce MSK Zilina a remizat cu Slavia Praga, scor 0-0, un rezultat care nu avantajează niciuna dintre cele două formaţii.
Meciul din Germania a fost unul strâns, însă Ajax şi-a adjudecat în cele din urmă cele trei puncte, învingând cu 1-0, graţie golului marcat de Leonardo cu 13 minute înainte de final. Brazilianul a interceptat o minge pasată neglijent înapoi de David Jarolim şi l-a driblat pe portarul Frank Rost. Şutul său iniţial a nimerit bara, dar a reuşit să revină şi să introducă mingea în poartă. Elevii lui Martin Jol nu au găsit răspuns, dar au încă două meciuri de jucat, în timp ce Ajax a acumulat acum şase puncte în trei partide.
În celălalt meci, slovacii de la MSK Zilina şi cehii de la Slavia Praga au luat parte la un meci lipsit de goluri. Rezultatul scoate practic Zilina din lupta pentru calificare, după precedentele înfrângeri cu Hamburg şi Ajax. Nici pentru Slavia nu este uşor, care după o înfrângere cu Aston Villa trebuie acum să învingă în meciurile cu Hamburg şi Ajax.
Clasamentul grupei F
1. Aston Villa ? 6 puncte, 2 meciuri
2. Ajax ? 6p, 3m
3. Hamburg ? 3p, 2m
4. Slavia ? 1p, 2m
5. Zilina ? 1p, 3m
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ajax Amsterdam Hamburg
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close