Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Alex Ferguson îl atacă pe preşedintele FIFA şi nu-i uită pe cei de la Real Madrid

Alex Ferguson îl atacă pe preşedintele FIFA şi nu-i uită pe cei de la Real Madrid

Alex Ferguson îl atacă pe preşedintele FIFA şi nu-i uită pe cei de la Real Madrid
28 Oct 2008   •   17:13

Într-un interviu acordat recent ziarului britanic ?The Guardian?, managerul lui Manchester United, atacă dur FIFA, in speţă pe Sepp Blatter, preşedintele forului internaţional: ?Cred că Sepp Blatter este în mare pericol, ori a ajuns într-un punct în care nu mai are nici o legătură cu jocul de fotbal. Sau este prea bătrân...A lansat atât de multe declaraţii ridicole, încât este în pericol să-şi pericliteze credibilitatea?.
Blatter, 72 de ani, a stârnit furia lui Ferguson, în cursul acestui an, atunci când a declarat că unele cluburi sunt vinovate de o formă de sclavie, prin felul în care încearcă să ţină jucătorii legaţi pe termen lung. Referire clară la disputa pentru starul portughez Cristiano Ronaldo, dintre cele doua super-puteri fotbalistice, Real Madrid si Manchester United.
?Ştim că nu numai Madridul îl vrea pe Ronaldo, dar nimeni nu a mai făcut un astfel de scandal pînă acum! Mai are patru ani de contract aşa că nu ne gîndim să-i dăm drumul. I-am dat pe Beckham şi Van Nistelrooy pentru că am vrut. Acum situaţia e alta! Te obişnuieşti cu astfel de lucruri. Am văzut că Ramon Calderon a spus despre sclavie că ar fi fost abolită acum mult timp. I-au spus asta şi lui Franco? ? a continuat tehnicianul britanic.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close