Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea face recorduri, Liverpool e lider. Rezultate Premier League

Chelsea face recorduri, Liverpool e lider. Rezultate Premier League

Chelsea face recorduri, Liverpool e lider. Rezultate Premier League
06 Dec 2008   •   19:44

Liverpool rămâne în fruntea clasamentului cu victoria de pe Ewood Park. Astfel, după o săptămâna grea, cu echipa sa eliminată din Carling Cup de Manchester United și zvonurile despre demiterea sa, vizita lui Liverpool era probabil ultimul lucru de care avea nevoie Paul Ince. Cu toate acestea echipa părea încrezătoare înainte de meci. De partea cealaltă, chiar dacă lideri în League, Liverpool avea propriile probleme, cu Fernando Torres accidentat și Robbie Keane în formă slabă.
Rafael Benitez a început cu Dirk Kuyt, sprijinit de Ryan Babel și Yossi Benayoun sau Emilia Insua, folosit rar, în vreme ce un jucător de 20 milioane lire -Keane era pe bancă.
Rovers a început puțin timorată, iar oaspeții au avut primele ocazii, prin israelianul Benayoun din centrarea lui Steven Gerrard, dar portarul Stephen Warnock salvează excelent. Apoi gazdele au mai prins curaj și au avut unele ocazii, deși puține. În restul reprizei, gazdele au fost prea ocupate să oprească incursiunile lui Liverpool.
Ocaziile lui Liverpool nu au adus golul decât după o oră de joc și numeroase alte ocazii, prin Xabi Alonso sau același Benyanoun.
Benitez decide să mai învioreze atacul și face o schimbare, cu Nabil El Zhar, care îi ia locul lui Babel.
Câteva minute mai târziu vine și golul. Centrarea lui Gerrard ajunge âla Alonso, care bagă mingea în poartă de la 20 metri. Era minutul 69.
Deși Blackburn are ocazia de a egala, golul doi vine tot de la Liverpool, după ce Kuyt îl găsește pe Benayoun care trece de Warnock și înscrie- min.79.
Gazdele găsesc puterea de a marca prin Santa Cruz pentru a face 1-2/min 86. Golul egalizator nu a mai venit, ci doar o reușită din partea lui Gerrard, care în prelungiri duce scorul la 3-1 pentru oaspeți. Rezultatul îi menține pe cei de la Liverpool pe primul loc în Premier League.
În altă partidă, Chelsea trece de Bolton cu 2-0, reulind astfel a 11-a victorie în deplasare consecutivă, un record pentru campionatul englez, din care opt ]n acest sezon. Reușitele îi aparțin lui Anelka, care înscrie din nou, și Deco. Echipa lui Scolari este la un punct de liderul Liverpool

REZULTATE PREMIER LEAGUE ETAPA 16
Fulham 1 - 1 Manchester C.
Arsenal 1 - 0 Wigan Athletic
Blackburn R. 1 - 3 Liverpool
Bolton W. 0 - 2 Chelsea
Hull C. 2 - 1 Middlesbrough
Newcastle U. 2 - 2 Stoke C.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League Steven Gerrard
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close