Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Coşmar pentru Liverpool. Au fost scoşi din Cupă de Reading şi i-au pierdut pe Gerrard şi Torres (VIDEO)

Coşmar pentru Liverpool. Au fost scoşi din Cupă de Reading şi i-au pierdut pe Gerrard şi Torres (VIDEO)

Coşmar pentru Liverpool. Au fost scoşi din Cupă de Reading şi i-au pierdut pe Gerrard şi Torres (VIDEO)
Sursa foto: rafael benitez
14 Ian 2010   •   11:18

Rafael Benitez va dori, cu siguranţă, să uite cât mai repede seara de miercuri. Echipa sa a părăsit Cupa Angliei după o înfrângere şocantă pe Anfield cu Reading, iar cei mai buni jucători ai echipei, Steven Gerrard şi Fernando Torres, au suferit accidentări ce par destul de grave. Şi pentru ca seara să fie şi mai frustrantă, înfrângerea cu divizionara secundă a venit după un gol primit în ultimul minut din penalty de "cormorani".
Liverpool a ieşit din Cupa Angliei încă din turul al treilea, după ce a fost învinsă după disputarea prelungirilor de formaţia Reading, din League One. Lucrurile păreau să meargă destul de bine pentru viitoarea adversară a Unirii Urziceni din Europa League, când Bertrand a înscris în propria poartă în minutul 45. În ciuda accidentărilor lui Torres şi Gerrard, Liverpool părea capabilă să păstreze avansul minim până la final, dar în minutul 90+3 Benayoun a greşit flagrant şi i-a oferit lui Reading şansa de a spera. Israelianul a comis un fault în propriul careu, iar Sigurdsson a transformat cu siguranţă, păstrându-şi echipa în joc.
În prelungiri, coşmarul lui Benitez a căpătat contur, iar Long a înscris pentru 1-2, reducând Anfield la tăcere.Până la final nu s-a mai putut schimba nimic, ceea ce înseamnă că Liverpool ratează încă un obiectiv în acest an, după ce a fost eliminată prematur din Liga Campionilor şi este la foarte mare distanţă de liderul Chelsea în Premier League.
Tot miercuri s-a disputat partida Newcastle United - Plymouth Argyle, încheiată cu victoria gazdelor cu scorul de 3-0.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Angliei Steven Gerrard
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close