Antena 3 CNN Sport Fotbal extern EURO 2016. Decizie scandaloasă a organizatorilor. Ce nu au voie să facă fotbaliştii

EURO 2016. Decizie scandaloasă a organizatorilor. Ce nu au voie să facă fotbaliştii

EURO 2016. Decizie scandaloasă a organizatorilor. Ce nu au voie să facă fotbaliştii
11 Mar 2016   •   14:08

La ultimul workshop, desfăşurat în luna martie la Paris, UEFA le-a comunicat selcţionerilor echipelor calificate că fotbaliştii nu vor avea voie să posteze imagini sau filmuleţe din timpul competiţiei, pe Facebook, Twitter sau Instagram, scrie ProSport.

Pentru a-i proteja pe deţinătorii de drepturi TV, UEFA vrea să blocheze accesul fotbaliştilor la toate reţelele sociale pe stadioane, pentru a preveni astfel postările care să conţină imagini din timpul competiţiei. Forul continental intenţionează să urmărească şi alte postări, pentru a preveni controversele care pot apărea în urma comentariilor neadecvate ale vreunui fotbalist. De asemeni, fotbaliştilor le este interzis să posteze imagini video de pe stadioanele unde au loc meciurile turneului final.

O măsură asemănătoare a fost luată în urmă cu 6 ani, FIFA a luat aceeaşi decizie înainte de Mondialul din Africa de Sud Jucătorii n-au avut voie să utilizeze reţelele de socializare pentru a posta imagini sau comentarii despre competiţie.

Fotbaliştii au fost avertizaţi şi că nu vor avea dreptul să iasă prin zona mixtă a stadioanelor după meciuri decât în echipamentele oficiale ale federaţiilor naţionale, fără alte înscrisuri.

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close