Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Explozie in autocarul echipei Borussia Dortmund! Un jucător, ranit. Meciul dintre Borussia Dortmund și AS Monaco a fost amânat

Explozie in autocarul echipei Borussia Dortmund! Un jucător, ranit. Meciul dintre Borussia Dortmund și AS Monaco a fost amânat

Explozie in autocarul echipei Borussia Dortmund! Un jucător, ranit. Meciul dintre Borussia Dortmund și  AS Monaco a fost amânat
11 Apr 2017   •   21:49

Update: Meciul dintre formaţia germană Borussia Dortmund şi echipa franceză AS Monaco, programat marţi seara, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, a fost amânat pentru miercuri, în urma unor explozii care au avut loc marţi lângă autocarul echipei Borussia, transmit agenţiile internaţionale de presă, citând clubul din Bundesliga.

Potrivit sursei menţionate, partida se va juca miercuri, de la ora locală 18,45 (19,45, ora României).

Autocarul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund a fost implicat într-un "incident" care s-a soldat cu un rănit, a confirmat echipa de fotbal după ce cotidianul Bild a informat că a fost vorba despre o explozie, transmite EFE.

"Autocarul pornise" de la hotelul echipei spre stadion când "trei încărcături explozive au detonat", a explicat un purtător de cuvânt, Gunnar Wortmann, citat de AFP. El a precizat că geamurile autocarului s-au făcut ţăndări, autocarul fiind avariat în două locuri şi că fundaşul spaniol Marc Bartra a fost rănit la un braţ, fiind transportat la spital.

VIDEO AICI

Știre inițială: Momente de panică în Germania, înaintea meciului Borussia Dortmund - AS Monaco, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. 

O explozie a avut loc marți seară în apropierea autocarului Borussiei. Fundaşul Marc Bartra, în vârstă de 26 de ani, a fost rănit la braț şi transportat de urgenţă la spital. Un dispozitiv pus pe sosea ar fi facut praf geamurile autocarului care plecase de la hotel pentru a ajunge la stadion.

Explozia s-a produs la 10 km de stadionul pe care este programată partida, în fața hotelului.  Potrivit contului oficial de Twitter al Borussiei, a fost vorba despre explozia unei bombe. Nu există vreun pericol în interiorul stadionului sau în jurul arenei. Bild scrie ca un dispozitiv explozibil era montat pe strada si a provocat explozia tuturor geamurilor. La fata locului au ajuns echipaje ale politiei si pompierii.

Potrivit presei internaţionale, meciul a fost amanat.

×
Subiecte în articol: explozie jucator
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close