Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Familie din Kuweit vrea să cumpere Livepool pentru 500 milioane lire

Familie din Kuweit vrea să cumpere Livepool pentru 500 milioane lire

Familie din Kuweit vrea să cumpere Livepool pentru 500 milioane lire
Sursa foto: liverpool
23 Ian 2009   •   04:11

Una din cele mai bogate familii din Orientul Mijlociu negociază cumpărarea Liverpool, pe măsură ce invazia arabă în Premier League continuă. Astfel, familia Al-Kharafi din Kuweit doreşte să cumpere clubul englez cu 500 milioane de lire, deoarece Tom Hicks şi George Gillett Jr caută să vândă.
Proprietarii americani ai clubului- Hicks şi Gillett, susţin în public că nu vor să de despartă de club, dar caută un cumpărător de câteva luni, la un preţ de pornire de 600 milioane de lire.
Directorul comercial al clubului şi cel financiar au fost însărcinaţi să poarte discuţii cu familia arabă, scrie The Times. Deşi iniţial era vorba numai despre o investiţie în noul stadion, acum a fost abordată tema achiziţiei integrale.
În plus, publicaţia britanică mai scrie că un magnat arab, ce s-a aflat în spatele preluării Manchester City, colaborează cu un grup de investitori germani pentru a cumpăra pe Chelsea.
The Times scria anterior că familia Al-Kharafi a inspectat în luna noiembrie conturile companiei şi situaţia financiară, a făcut o ofertă, dar apoi s-a răzgândit. Acum însă discuţiile au fost reluate. Familia are o avere estimată la 8 miliarde de lire sterline.
Cei doi americani au cumpărat Liverpool în februarie 2007 pentru 218,9 milioane de lire sterline, dar domnia lor la club a adus haos la echipă, ce s-a manifestat în primul rând prin amânarea începeperii construcţiei la noul stadion şi problemele cu antrenorul Rafael Benítez.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Liverpool
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close