Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gerrard, după meciul cu Unirea Urziceni: Greul a trecut. Ne vom bucura mai mult după retur

Gerrard, după meciul cu Unirea Urziceni: Greul a trecut. Ne vom bucura mai mult după retur

Gerrard, după meciul cu Unirea Urziceni: Greul a trecut. Ne vom bucura mai mult după retur
19 Feb 2010   •   13:08


Steven Gerrard a declarat că Liverpool se află în pole-position pentru calificarea în optimile Europa League, în ciuda unei victorii nu tocmai convingătoare, scor 1-0, cu Unirea Urziceni.

Echipa lui Rafa Benitez a controlat meciul la capitolul posesie, dar nu a putut să străpungă defensiva campioanei României decât cu nouă minute înainte de final, când David Ngog a înscris golul victoriei. "Cormoranii" vor veni săptămâna viitoare la Bucureşti şi Gerrard consideră că Unirea, care trebuie să iasă la atac, va fi o victimă sigură.

"Au fost foarte încăpăţânaţi, dar ne aşteptam la asta. Se poate spune că ne-ar fi trebuit o victorie mai categorică, dar cred că ne vom bucura mai mult în deplasare decât acasă. Am avut răbdare şi golul a venit. Acum Unirea trebuie să iasă la joc şi să încerce să ne învingă în retur", a declarat căpitanul lui Liverpool după meci, citat de SkySports.

Managerul lui Liverpool, Rafael Benitez, crede şi el că scorul putea fi mai convingător, dar s-a declarat încântat că formaţia sa nu a încasat gol. "Cred că mai puteam înscrie un gol sau două, dar ăsta-i fotbalul. Echipa s-a descurcat bine în apărare, iar 1-0 nu este un rezultat rău. Când cealaltă echipă se apără bine trebuie să ai răbdare, să ţii posesia, iar noi am înscris la final. Este întotdeauna important să înscrii, mai ales în competiţia asta, şi să nu primeşti gol. Dacă marcăm un gol în România, ei trebuie să dea trei goluri, aşa că rezultatul din tur este bun", a spus Benitez.

Omologul de pe banca Unirii Urziceni, Ronny Levy, spune că bătălia este departe de a fi terminată şi şi-a lăudat elevii pentru jocul prestat. "Sunt dezamăgit de rezultat. Desigur, Liverpool a avut o posesie mai bună, dar un singur moment în care nu ne-am concentrat a decis meciul. Jucătorii mei au jucat cât de bine au putut. Aceasta este însă abia prima întâlnire şi abia aştept returul. Este un rezultat bun pentru meciul de la Bucureşti. Încă mai avem şanse de calificare", a spus Levy.

Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close