Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gerrard salvează un punct pentru Liverpool, în meciul cu revelaţia Hull City

Gerrard salvează un punct pentru Liverpool, în meciul cu revelaţia Hull City

Gerrard salvează un punct pentru Liverpool, în meciul cu revelaţia Hull City
13 Dec 2008   •   23:41

Povestea celor de la Hull City în Premier League nu dă semne de sfârşit, după ce "tigrii" au câştigat un meritat punct pe Anfield, după 2-2 cu liderul campionatului englez de fotbal, Liverpool. Deznodământul putea fi chiar unul mai bun pentru formaţia condusă de Phil Brown, care a preluat conducerea cu un incredibil 2-0 încă din minutul 22, însă "cormoranii" au reuşit să revină cu ajutorul a două reuşite semnate de căpitanul Steven Gerrard, în minutele 24 şi 32.
Într-un alt meci, Aston Villa a zdrobit Bolton cu 4-2, pe Villa Park, şi a urcat pe locul aptru în clasament, profitând de semieşecul celor de la Arsenal, care au remizat, scor 1-1, cu Middlesbrough. Speranţele lui Paul Ince de a mai rămâne la cârma formaţiei Blackburn au mai suferit o lovitură, după ce Rovers a pierdut cu 3-0 meciul cu Wigan, în timp ce Sunderland s-a distrat şi ea acasă cu West Bromwich, scor 4-0.
Tim Cahill a furat victoria pentru Everton pe terenul lui Manchester City, scor 1-0, în timp ce Stoke şi Fulham, într-un meci, şi Tottenham şi Manchester United într-un alt meci, au remizat, scor 0-0.
Clasament, după etapa a 17-a
1. Liverpool - 38 puncte
2. Chelsea - 36p (16 meciuri)
3. Manchester United - 32p (16m)
4. Aston Villa - 31p
5. Arsenal - 30p
6. Hull - 27p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steven Gerrard Liverpool
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close