Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa K. FC Copenhaga - Sparta Praga 1-0. Fratele lui Ousmane N'Doye, erou pentru danezi în grupa CFR-ului

Grupa K. FC Copenhaga - Sparta Praga 1-0. Fratele lui Ousmane N'Doye, erou pentru danezi în grupa CFR-ului

Grupa K. FC Copenhaga - Sparta Praga 1-0. Fratele lui Ousmane N'Doye, erou pentru danezi în grupa CFR-ului
Sursa foto: dame n'doye
01 Oct 2009   •   22:52

Dame N'Doye, fratele mijlocaşului dinamovist senegalez, a fost cel care a adus toate punctele pentru FC Copenhaga în partida cu cehii de la Sparta Praga. Danezii învinşi de CFR la Cluj în prima etapă şi-au revenit în timp util şi s-au impus după ce aproape toată partida au apărat avantajul luat în minutul 25. Copenhaga a egalat, astfel, la puncte CFR Cluj, în timp ce Sparta are şanse din ce în ce mai mici de a merge mai departe.
Sparta, care a obţinut un egal nesperat acasă, în prima etapă, cu olandezii de la PSV Eindhoven, nu a reuşit acelaşi joc bun şi în etapa a II-a, în partida din capitala Danemarcei. Johan Wiland a avut prima ocazie pentru cehi, dar atacantul N'Doye a fost cel care a înscris. În minutul 25, danezii i-au trimis repede senegalezului o minge degajată slab pe oaspeţi, iar atacantul cu rude în Ştefan cel Mare a transformat uşor situaţia clară, trimiţând pe lângă portarul Blazek. Tot N'Doye a mai avut câteva ocazii destul de mari, dar scorul nu s-a mai schimbat până la fluierul final, iar danezii au luat toate punctele.
Sparta Praga, "cenuşăreasa" grupei K după două partide, urmează acum să joace două meciuri cu românii de la CFR Cluj. În Etapa a III-a, cehii îî vor primi acasă la Praga pe elevii lui Toni Conceicao. Tot pe 22 octombrie, PSV are şansa de a se detaşa de o urmăritoare, când joacă în Olanda cu FC Copenhaga.
Clasamentul Grupei K după două etape:
1. PSV Eindhoven - 4 puncte
2. CFR Cluj - 3
3. FC Copenhaga - 3
4. Sparta Praga - 1
Citiţi aici cronica meciului PSV Eindhoven - CFR Cluj 1-0.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close