Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool şi Atletico, în optimile Ligii Campionilor. PSV şi Marseille se bat pentru locul trei

Liverpool şi Atletico, în optimile Ligii Campionilor. PSV şi Marseille se bat pentru locul trei

Liverpool şi Atletico, în optimile Ligii Campionilor. PSV şi Marseille se bat pentru locul trei
27 Noi 2008   •   00:51

Golul înscris de Steven Gerrard în prima repriză a trimis-o pe Liverpool în optimile Ligii Campionilor, după o victorie neconvingătoare în faţa lui Marseille, scor 1-0, pe Anfield. Gerrard a trimis cu capul pe colţul lung centrarea lui Xabi Alonso din minutul 23. A fost cea mai strălucită fază a celor de la Liverpool, Marseille dominând posesia pentru lungi perioade de timp.
Taye Taiwo a avut un şut respins în bară de Pepe reina înainte de pauză şi portarul lui Liverpool a salvat de asemenea superb în faţa lui Hatem Ben Arfa. Liverpool se îndreaptă acum spre ultimul meci al grupelor, în deplasare la PSV Eindhoven, cu gândul doar la obţinerea unui rezultat care să o menţină în faţa lui Atletico, la vârful clasamentului grupei D.
În cealaltă partidă a serii, Simao şi Maxi Rodriguez au punctat în prima repriză pentru Atletico Madrid, asigurând formaţiei spaniole o victorie cu 2-1 în meciul cu PSV şi o calificare în optimile Ligii Campionilor. Victoria gazdelor nu a fost niciodată în pericol, după ce au preluat conducerea cu 2-0. PSV a jucat altfel după pauză şi Danny Koevermans a redus din handicap, însă golul egalizator a fost departe de olandezi, care acum se vor bate, indirect, cu Marseille, pentru locul trei în grupă şi un loc în Cupa UEFA.
Clasamentul grupei D
1. Atletico ? 11 puncte
2. Liverpool ? 11p
3. Marseille ? 3p
4. PSV ? 3p
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close