Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Olandezii, dezamăgiţi de CFR Cluj: "A fost uşor meciul, nu s-a văzut schimbarea antrenorului"

Olandezii, dezamăgiţi de CFR Cluj: "A fost uşor meciul, nu s-a văzut schimbarea antrenorului"

Olandezii, dezamăgiţi de CFR Cluj: "A fost uşor meciul, nu s-a văzut schimbarea antrenorului"
Sursa foto: balazs dzsudzsak
17 Dec 2009   •   09:15

CFR Cluj a pierdut şi ultima partidă din Grupa K a Europa League, cu olandezii de la PSV Eindhoven, cu scorul de 2-0. Partida era una fără miză pentru ambele formaţii, dar olandezii s-au prezentat mai bine şi s-au impus într-o manieră categorică. Antrenorul lui PSV s-a declarat surprins de jocul slab al echipei feroviare, pe care se aştepta să o vadă mai motivată.
"Sunt mulţumit de ce am făcut în condiţiile date, pot spune că ne-a fost mai uşor decât ne aşteptam. Am făcut un joc foarte bun în prima repriză, ne-am creat multe ocazii, în ciuda terenului destul de greu. Sunt condiţii normale de joc pentru această perioadă a anului, iar clubul gazdă s-a străduit ca terenul să arate cât mai bine. CFR a abordat cam aceeaşi partitută tactică faţă de meciul tur, nu cred că s-a văzut schimbarea antrenorului. CFR Cluj are jucători talentaţi, dar este o echipă bună ca grup. Mă bucur că ne-am calificat şi nu mi-e frică de nimeni în parcursul european. Poate să-mi fie frică doar de nevastă-mea, acasă", a declarat Fred Rutten, antrenorul batavilor, pentru Mediafax.
Atacantul maghiar Balazs Dzsudzsak este şi el pe deplin mulţumit de victoria de la Cluj. Internaţionalul ungur consideră că meciul jucat pe ninsoare a fost decis de jocul batavilor din prima repriză.
"Am ştiut că va fi un meci foarte dificil. Ştiam că CFR are o echipă puternică, însă jocul nostru foarte bun din prima repriză a fost decisiv. Sunt fericit că am câştigat grupa. De la CFR i-am remarcat pe Traore şi pe Tony", a declarat Dzsudzsak.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSV Eindhoven CFR Cluj europa league
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close