Antena 3 CNN Sport Fotbal extern PSV câştigă derby-ul cu Ajax, la capătul unui festival de goluri: 4-3 (VIDEO)

PSV câştigă derby-ul cu Ajax, la capătul unui festival de goluri: 4-3 (VIDEO)

PSV câştigă derby-ul cu Ajax, la capătul unui festival de goluri: 4-3 (VIDEO)
16 Aug 2009   •   20:36

PSV Eindhoven i-a oferit în sfârşit noului manager, Fred Rutten, o primă victorie în campionat, după un meci incredibil în compania rivalei de la Ajax Amsterdam. PSV s-a impus cu 4-3 şi i-a ruinat procentajul de 100% în privinţa victoriilor lui Martin Jol. Gazdele au început sezonul în Olanda cu două egaluri sub conducerea lui Rutten, care a revenit la club în această vară, după o experienţă nereuşită la Schalke.

PSV s-a văzut condusă cu 2-1 la pauză, atacantul uruguayan Luis Suarez deschizând scorul pentru Ajax încă din minutul doi, după o greşeală a portarului Andreas Isaksson. Balazs Dzsudzsak a egalat din lovitură liberă în minutul 37, dar Suarez, care săptămâna trecută a înscris un hat-trick împotriva lui Waalwijk, a punctat încă o dată două minute mai târziu, cu un lob peste Isaksson.

Mijlocaşul maghiar Dzsudzsak l-a servit pe Otman Bakkal pentru golul egalizator, în minutul cinci de la reluare, şi apoi a dus PSV în avantaj dintr-o nouă lovitură liberă transformată impecabil. Urby Emanuelson a făcut 3-3, dar Bakkal a reuşit golul decisiv în minutul 75.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSV Eindhoven Ajax Amsterdam
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close