Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rapid a fost eliminată din Europa League, după 1-3 la Varşovia

Rapid a fost eliminată din Europa League, după 1-3 la Varşovia

Rapid a fost eliminată din Europa League, după 1-3 la Varşovia
03 Noi 2011   •   22:12

Rapid Bucureşti poate spune adio competiţiilor europene în acest sezon, chiar dacă mai are de disputat două partide în grupa C. Înfrântă cu 3-1 în Polonia de Legia Varşovia, formaţia condusă de Răzvan Lucescu se află pe locul trei în clasament şi nu mai poate surclasa niciuna dintre primele două echipe.

Socotelile în grupă au fost încheiate de PSV Eindhoven, care a reuşit să egaleze în minutul 87 în partida de pe teren propriu cu Hapoel Tel Aviv, scor 3-3, şi merge astfel alături de Legia Varşovia în primăvara europeană.

Rapidiştii au arătat o altă faţă spre deosebire de întâlnirea tur, când au pierdut la limită pe Naţional Arena, şi au pus în mare pericol poarta apărată de Kuciak, însă Alexa avea să complice lucrurile în minutul 25, când a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Radovic a deschis scorul pentru Legia în minutul 51 şi tot el a punctat pentru 2-1 în minutul 69, la patru minute după ce Teixeira reuşise egalarea pentru Rapid. Gol a fost eliminat în minutul 80 şi le-a permis giuleştenilor să forţeze egalarea pe final, însă cele câteva ocazii s-au răzbunat şi Legia a lovit pe contraatac în minutul 90, prin Kucharczyk.

Clasament
1. PSV - 10
2. Legia - 9
3. Rapid - 3
4. Hapoel - 1

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close