Antena 3 CNN Sport Fotbal extern REAL MADRID - ATLETICO. Vești excelente pentru Atletico Madrid înainte de semifinalele Ligii Campionilor

REAL MADRID - ATLETICO. Vești excelente pentru Atletico Madrid înainte de semifinalele Ligii Campionilor

REAL MADRID - ATLETICO. Vești excelente pentru Atletico Madrid înainte de semifinalele Ligii Campionilor
Sursa foto: Foto: Facebook Atletico Madrid
01 Mai 2017   •   16:51

Real Madrid - Atletico Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor, va fi LIVE TEXT pe Antena3.ro. Fundașul francez Lucas Hernandez a semnat un nou contract cu Atletico Madrid care îl va ține la club până în 2022. În vârstă de 21 de ani, Hernandez a fost titular în 20 de partide pentru Los Rojiblancos în acest sezon și a fost curtat de Manchester City și Barcelona, însă și-a exprimat încântarea de a semna un nou contract cu „clubul vieții mele”.

„De la începutul carierei în echipele de tineret, cariera lui a fost excelentă și s-a evidențiat pe toate planurile până când a ajuns în prima echipă, în 2015-2016. În acest sezon, fundașul stânga și-a continuat progresul excelent, jucând în 20 de partide. Este de asemenea un jucător de bază în echipa sub-21 ani a Naționalei Franței”, se arată într-un comunicat de presă remis de Atletico Madrid.

„Este un moment de bucurie pentru Atletico Madrid, pentru că Lucas este un jucător cu potențial enorm, bazat pe putere și viteză. Este impresionant de matur și foarte dedicat, jucând mereu la nivel înalt. Este o veste excelentă pentru noi”, a adăugat Jose Luis Perez Caminero, directorul sportiv al clubului ATLETICO MADRID.

Real Madrid - Atletico Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor, va fi LIVE TEXT pe Antena3.ro. 

×
Subiecte în articol: Atletico Madrid Real Madrid
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close